DRØMMER DU OM Å DRIVE EN LØNNSOM BEDRIFT, SOM JOBBER FOR DEG, OG IKKE OMVENDT?

Hei! Jeg heter Rie Aleksandra og jeg hjelper ambisiøse gründere som deg til å bygge en solid bedrift – så du kan stresse mindre, leve mer og realisere de store ambisjonene som gjorde at du ville bli gründer til å begynne med!

Du jobber mye, og det har du alltid gjort. 60-timersuker har ofte vært mer normen enn unntaket. 80-timersuker er ikke uvanlig. Du er et skikkelig arbeidsjern og elsker nye prosjekter og utfordringer. Du har masse pågangsmot, energi og entusiasme.

Du har gått fra å være nybegynner til å bygge en solid karriere med gode referanser og ditt eget varemerke. Folk vet at når du er involvert i et prosjekt, er det orden i sakene. Du er pålitelig og leverer kvalitet til avtalt tid.

Du brenner for det du driver med, og for kundene dine. Du har din egen stil, stemme og måte å gjøre ting på. Identiteten din – som gjør at de du jobber med digger deg.

Likevel er det en ting som har tynget deg mer og mer de siste årene. All jobben du legger ned gir ikke resultatene du ønsker deg. De personlige resultatene som gjør at du virkelig bestemmer og har kontroll over din egen hverdag – og gir deg den friheten du drømmer om.

Det er frustrerende, for du vet at du kan bedre. Nå lenger. Hjelpe flere. Du elsker det du driver med, men du føler at du står fast. Du mangler de gode rutinene, systemene og fokuset. Du har lagt hundrevis av planer for egen bedrift, men klarer ikke å være så strukturert som du vet er nødvendig for å nå målene dine. 

Og nå vet du ikke helt hvor du skal begynne.

Men du vet at du er klar. Klar for å bytte ut konstant jag, stress og kaos med kontroll, anerkjennelse og seiersfølelse.

Det å drive egen bedrift trenger ikke å være så krevende, så utmattende. Og det er ikke det man ser for seg når man starter for deg selv. Drømmen er frihet og selvstendighet. Å skape noe, realisere en idé. Det handlet om glede, din egen identitet – og kanskje litt galskap!

Hei!

Jeg heter Rie Aleksandra og jeg hjelper ambisiøse gründere som deg til å bygge en solid bedrift – så du kan stresse mindre, leve mer og realisere de store ambisjonene som gjorde at du ville bli gründer til å begynne med.

Jeg har jobbet med strategi, prosjektledelse og forretningsutvikling i 12 år. Min styrke ligger i strategi, orden og systemer. Derav S.O.S. for små bedrifter. 😉 Mange av disse årene har jeg jobbet i Norden og Midtøsten, så jeg har lang erfaring med utfordrende arbeidsmiljøer- og kulturer. Det kommer godt med når man jobber med gründere!

I dag er jeg prosjektleder for innføring av ny læringsplattform (LMS) ved Høyskolen Kristiania. Du jobber kanskje allerede med en slik plattform selv, om du selger, eller planlegger å selge, egne nettkurs?

Coursera, Teachable, Kajabi, OptimizePress og Simplero er eksempler på LMS-er som er rettet mot gründere. Det er mange systemer og løsninger, og akkurat det kan vi to snakke mer om i forhold til hva som passer bedriften din. 🙂

Les også om hvordan mangel på systemer dreper businessen din.

Rie Aleksandra Bedre Bedrift workshopSom deg er også jeg en ambisiøs gründer som brenner for en idé. Min drøm er å hjelpe andre gründerspirer og gründere med å bygge en solid bedrift med gode systemer som fungerer i lang tid.

Begynn her med en gratis mal som hjelper deg til å nå målene dine.

Jeg bruker mine mange års erfaring fra arbeidslivet til å hjelpe deg til å komme inn på riktig spor, få oversikt over bedriften din, og få en struktur i hverdagen som fungerer.

Hvis du får på plass en solid grunnmur, med systemer som ruller og går, kan du ta ut det kreative, det skapende, det revolusjonerende i deg – det som fikk deg til å ville bli gründer til å begynne med.

Det er på tide å realisere drømmen din om en egen bedrift – som jobber for deg, og ikke omvendt.

Du er kommet til rett sted.

Bilde av mtweb fra Pexels

Tips & triks for en bedre bedrift!

Motta Bedre Bedrifts ukentlige nyhetsbrev, som av og til kan inneholde informasjon om mine produkter og tjenester. Jeg lover å ta godt vare på dataene dine og slette de på forespørsel, ref. Personvernerklæringen

Null spam. Meld deg av når som helst. Hilsen Rie Aleksandra 🙂 Powered by ConvertKit